Dave Phillips & The Hot Rod Gang (UK)

Engelske Dave Phillips er verdenskendt, han er rockabilly kontrabassist og sanger.
Han optræder bl.a. med trio under artist-navnet: Dave Phillips & The Hot Rod Gang.

Bio

Den engelske kontrabassist og sanger Dave Phillips er verdenskendt. Han spiller en total fed Neo-Rockabilly sammen med Hot Rod Gang, tilsammen er de kendte under artist-navnet; DAVE PHILLIPS & THE HOT ROD GANG.

I starten af 1980’erne var Dave Phillips medlem af The Blue Cats, derefter fik Dave sit eget band under navnet, Dave Phillips & The Hot Rod Gang. De er bl.a. kendt for albummet “Wild Youth” fra 1982, et imponerende album som fik mange gode anmeldelser. Sange som “Wild Youth”, “56 Boys”, “Love Me” eller Phillips fortolkning af sangen “Tainted Love” (original fra 1965 af Gloria Jones og 1981 et hit af Soft Cell) satte hjørnestenene til den nye rockabilly lyd, neo-rockabilly.

Dave Phillips optræder fortsat på verdens scener med sin “vilde lyd”, enten med sit eget band, eller med andre europæiske Rockabilly musikere.

Har du bare én gang været til koncert med Dave Phillips, så ved du, at med de her folk på scenen så bliver det for alvor sjovt og fed gang i musikken. Eller som Maarbjerg (booker) siger; Hvis du bare én gang har været på YouTube, og fx hørt/set video med Dave Phillips’ udgave af “Tainted Love”,  eller “The Trip” ja så er du sikkert heller i tvivl om, at det må du som arrangør også præsentere for dit publikum!

Dave Phillips kan bookes i forskellige konstellationer, også som en dobbelt-koncert, med det tyske Rockabilly band, Sandy and the Wild Wombats. Kontakt Maarbjerg og forhør nærmere.

Photos

Film


Booking

Booking

  • :