Festorkestret

FestOrkestret er kendt for at spille en perlerække af dugfriske radiohits, samt alle de gode gamle hits som vi alle kender og elsker.

Bio

2 nye live-videoer er kommet på, (1) med Klassikere +40 år & (2) Hits +25 år!

FestOrkestret spiller en buket af dugfriske radiohits og alle de klassiske hits, som du kender fra radioens P3 – P4 og P7mix.

Hør/se video med smagsprøver på, hvordan FestOrkestret live mixer sange fra en bestemt genre, tidsperiode eller kunstner sammen i medleys eller mockups, præcis som en DJ ville gøre det. For dig og dine gæster betyder det færre pauser i musikken, mere musik for pengene og et fyldt dansegulv.

FestOrkestrets repertoire består af sange, der giver energi og gør os glade. Synes du om vores repertoire, så garantere vi til gengæld altid at levere et super musikalsk og professionelt show.

Vær med til at vælge, hvilke sange FestOrkestret skal spille til festen
Når du engagerer FestOrkestret kan du og dine gæster være med til at sammensætte repertoiret, så valg af sange passer til jeres smag. Kontakt Maarbjerg Booking for at få oprettet jeres unikke musikafstemingslink til festen.

FestOrkestret inviterer ofte gæstesolister til at medvirke I deres show. Nogle festarrangørere ønsker at præsentere en etableret stjerne ”som et musikalsk prikken over i’et” på et godt arrangement, forhør nærmere.

Photos

Film


Booking

Booking

  • :