The North

Symfonisk rock med et keltisk touch – trioen har fra staten i 1999 og op til i dag, solgt mere end 1 mil. CDer på verdensplan!

Bio

Albummet ”Illusions” udkom d. 14. oktober 2013 på Target Records. GAFFA’s Espen Strunk anmelder CDen “Illusions” og giver 4 stjerner udad 6! “Storladen rock uden skelen til tidens tendenser”

THE NORTH (bestående af Peter Brander, Kim Skovbye og Klaus Schønning som ”main members”) udgav i 1999 deres debut album til både pæne anmeldelser og virkelig god respons fra publikum. Således røg der over 20.000 eksemplarer over disken af ”The North” (Warner Music), efterfuldt af en lang række koncerter som afsluttedes med en stor koncert ved indvielsen af Øresundsbroen i år 2000, hvor bandet spillede i 107 meters højde, mens akrobater sprang og dansede på broens wires.

Symfonisk rock med et keltisk touch er ikke just hverdagskost på den danske musikscene, men ikke desto mindre har vi i Danmark et ikke helt ukendt band, der er leveringsdygtig i de smukke, storladne toner. Og det er ikke uden grund at de flere gange er blevet kaldt ”Danmarks Pink Floyd”.

Til live-koncerter optræder THE NORTH m. band (5 mand) + sangerinde og speciel-gæst Kim Sjøgren.

Photos

Film

Booking

Booking

  • :