B-Joe (DK)

Den danske guitarlegende, B-Joe, er tilbage på den danske rockscene med et spritnyt dobbeltalbum og et sprudlende kompetent band i ryggen.

Bio

Pladen har høstet femstjernede anmeldelser og bliver spillet på både DR og div. radiostationer landet over. Anmelderne har fundet superlativerne frem -læs nederst på site!

B-JOE og bandet er mere end klar til at indtage de danske klubber og festivaller, med deres guitarbaserede hippierock, løsslupne ekvilibrisme og et supersejt sceneshow, hvor B-Joe i bedste Hendrix-stil bl.a. spiller med både tænderne og guitaren på nakken.

♪ B-Joe har spillet mere end 3000 koncerter og gigs over hele Europa og USA
♪ B-Joe har udgivet 7 solo LP’er og et hav af singler
♪ B-Joe har skrevet flere end 1000 sange – både til sig selv og andre kunstnere
♪ B-Joe har opnået at få flere end 100 numre afspillet på DR i de seneste 25 år
♪ B-Joe spiller også leadguitar i det nye Shu-bi-dua – Hardinger Band
♪ B-Joe’s nyeste dobbeltalbum, Electric Blue, har høstet super anmeldelser

Mange danskere vil kende B-Joe som ham med det lange hår i Hardinger Band, der hyppigt optræder rundt omkring i landet med Shu-Bi-Dua’s gamle guld. Udover Michael Hardinger selv består bandet af de tidligere Shu-Bi-Dua-medlemmer Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Bandet har spillet hundredevis af koncerter de senere år og modtog sidste år en guldplade for LP’en, Sym-fo-19, der bl.a indeholdt flere numre delvist skrevet af B-Joe.

B-Joe med band 2020 er til gengæld rendyrket guitarrock, som dykker dejligt ned i 60’erne og 70’erne’s ekspressive stil, med både flower-power, langt hår og lange symfoniske stykker, der tager publikum med på en musikalsk rejse i et både genkendeligt og uudforsket landskab.

(Mads Kornum, Side 33):
Citat: ”Et af dette lands forholdsvis få nulevende guitarguder folder sig i den grad mere end eksemplarisk og energisk ud med løssluppen ekvilibrisme, energi og lyst over 10 numre, der insisterer på at der også i 2019 er plads i det musikalske landskab til guitarorienteret næstekærlighed.” Citat slut:

(Steffen Jungersen, BT):
Citat: Kendere vil vide at B. Joe er en fænomenalt dygtig guitarist – faktisk nok én af de bedste rockguitarister herhjemme. Citat slut:

Photos

Film


Booking

Booking

  • :