B-Joe (DK)

Den danske hardrock guitarlegende, B-Joe, er tilbage på den danske rockscene med et spritnyt dobbeltalbum og et sprudlende kompetent band i ryggen.

Bio

B-Joe kan bookes til koncerter sommer & efterår 2020, enten som trio el. kvartet!
Kontakt Maarbjerg Booking og forhør nærmere.

Pladen har høstet femstjernede anmeldelser og bliver spillet på både DR og div. radiostationer landet over. Anmelderne har fundet superlativerne frem.

B-JOE og bandet er mere end klar til at indtage de danske klubber og festivaller i 2020, med deres guitarbaserede hippierock, løsslupne ekvilibrisme og et supersejt sceneshow, hvor B-Joe i bedste Hendrix-stil bl.a. spiller med både tænderne og guitaren på nakken.

Mange danskere vil kende B-Joe som ham med det lange hår i Hardinger Band, der hyppigt optræder rundt omkring i landet med Shu-Bi-Dua’s gamle guld. Udover Michael Hardinger selv består bandet af de tidligere Shu-Bi-Dua-medlemmer Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Bandet har spillet hundredevis af koncerter de senere år og modtog sidste år en guldplade for LP’en, Sym-fo-19, der bl.a indeholdt flere numre delvist skrevet af B-Joe.

B-Joe med band 2020 er til gengæld rendyrket guitarrock, som dykker dejligt ned i 60’erne og 70’erne’s ekspressive stil, med både flower-power, langt hår og lange symfoniske stykker, der tager publikum med på en musikalsk rejse i et både genkendeligt og uudforsket landskab.

(Mads Kornum, Side 33):
Citat: ”Et af dette lands forholdsvis få nulevende guitarguder folder sig i den grad mere end eksemplarisk og energisk ud med løssluppen ekvilibrisme, energi og lyst over 10 numre, der insisterer på at der også i 2019 er plads i det musikalske landskab til guitarorienteret næstekærlighed.” Citat slut:

(Steffen Jungersen, BT):
Citat: Kendere vil vide at B. Joe er en fænomenalt dygtig guitarist – faktisk nok én af de bedste rockguitarister herhjemme. Citat slut:

Photos

Film


Booking

Booking

  • :