Bamboozle (UK)

Dynamisk. Anderledes. Enestående – det er Rockabilly fra England.

Engelske BAMBOOZLE kommer til Danmark igen i Juni måned - uge 24 - 2023:
Følgende datoer kan bookes!
Man. d. 12.
Tirs. d. 13.
Ons. d. 14.
Tors. d. 15.
Fre. d. 16. Er booket
Lør. d. 17. Er booket
Søn. d. 18.

Kontakt Maarbjerg Booking og forhør nærmere.

Engelsk Rockabilly/Swing kvartet – Bamboozle er kendt for deres verdensklasse musik og stor energi på scenen, Bamboozle kombinerer ubesværet vibrationen af ​​de svingende 1950’er med dagens toner på en måde, der fascinerer både retro elskende og det moderne publikum.

Bamboozle består af den internationale og anerkendte sanger, guitarist og sangskriver Jim Knowler (The Keytones, Gotz Alsmann), kendt for sine spændende og øjeblikkeligt genkendelige guitarriffs.

Kontrabassist, sanger og sangskriver, Serena Sykes, lyser op på scenen med hendes dynamiske show, både med vokalen og de dristige kontrabas-stunts.

Les Curtis (Imelda May, Darrell Higham, Wanda Jackson) trommeslager og vokalist i Bamboozle, Les Curtis trommespil er en stor oplevelse.

Sammen forstår de at få deres koncerter helt op og swinge, og deres publikum er i den grad med. Bamboozle er kendt for deres spændende 50’er musikstil, stærke vokaler, og Serena Sykes kontrabas stunts, også oppe på bassen, og det er vel og mærke i stiletter…..!

BAMBOOZLE_Web6
Play Video