Billybobbers

Der er altid gang i den, når Billybobbers kommer til byen med musik fra 50erne, publikum vil høre alle de kendte hits fra denne periode.

Billybobbers skal opleves LIVE - det er der magien opstår.

Billybobbers leverer varen – fra start til slut.
Brylcremen sidder velsmurt i håret på musikerne, der alle har kastet deres kærlighed på hits fra 50erne. - De træder ind på scenen iklædt looket fra dengang, og der er ingen tvivl om, at det giver det sidste, for slet ikke at tale om den performance, som forsanger Mr. Billybob giver publikum med fra scenen, eller ude blandt publikum, ja ind imellem ser vi hele bandet ude blandt publikum, og det tager kegler.

Live er Billybobbers en særdeles opløftende oplevelse i kraft af en engageret og energisk sceneoptræden. Det er simpelthen svært at bevare fødderne i ro, når Billybobbers trykker den af med en lang række af de gode gamle 50’er hits. Publikum får et herligt genhør med mange af de gamle sange og melodier, der måske er blevet glemt i tidens løb, men som i høj grad har været medvirkende til at gøre rocken til det den er i dag.

Billybobbers blander alt dette med nogle af deres egne kompositioner.

Så er du til fed rock’n’roll og ægte rockabilly er det bare om at kridte danseskoene og komme ud af huset, når Bobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. Well, it’s One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…

Vær’ klar når BILLYBOBBERS kommer til byen....

Kontakt Maarbjerg Booking og forhør nærmere, vi solo-booker artisten i Danmark og Tyskland !

Billybobbers_Liv2022