Gummer / Holberg / Rytkov

Gummer / Holberg / Rytkov -er klar med Den Nye LP
Sangen ”Lidt Endnu” blev valgt som ugens danske indiepop-udgivelse på Spotify.
Den Nye LP udkom digitalt den 25. august 2022.

René Gummer, Rune Holberg og Jesper Rytkov - har spillet sammen siden deres tidlige teenageår i begyndelsen af firserne, og selv om de alle også arbejder med andre forskellige ting, så kommer det bedste musik ud af dem, når de er sammen. ”Der er en eller anden magi ved at have kendt hinanden i 40 år,” siger drengene. ”Kanterne bliver filet til, man falder i smig og pulsen bliver til musik.”

Det er trioens tredje album på dansk siden debut-LPen fra 1986. Seks albums på engelsk er det også blevet til gennem tiden.
De ni nye sange på Den Nye LP handler om livet midt i 50erne. Om hvor let og svært det er at nå til midt i livet. Om svunden ungdom og fest, lumbago og hekseskud, leasede BMWer og den dybe trang til at tage sin elskede på køkkenbordet, der med alderen aftager omvendt proportionelt med lysten til et stykke med rullepølse.

Drengene spiller flittigt live, og det skyldes kemien i orkestret, mener de.
”Der er et eller andet med energien i det her orkester. Når vi spiller sammen, føles det som at blive fyret af på ryggen af en raket, som et ordentligt spark i røven,” siger de.

Maarbjerg Booking solo præsenterer & booker - Gummer / Holberg / Rytkov - i Danmark.
Kontakt os og forhør nærmere!

 

 

Gummer_Holberg_Rytkov_WebSite