Holtsø & Wittrock (DK)

Nyt album er på vej, det bliver deres 5. siden starten i 2009.

Bio

Nyheder for 2020 – Oplysninger må tages med et forbehold for ændringer, af hensyn til situationen i Danmark, angående Covid-19:
Ny 1. single udkommer på 10 årsdagen for Holtsø & Wittrock’s start, d. 17. april.
Single nr. 2 udkommer først i juni måned.
Nyt album udkommer d. 1. september.
En bog udkommer d. 1. november.
Jule-single udkommer d. 1. december

I 2020 optræder Holtsø & Wittrock, som udgangspunkt som et 4 mands band.
Det vil sige: Jes Holtsø: sang og mundharpe, Morten Wittrock: klaver og kor, Kaspar Lindhardt: kontrabas og Carsten Milner: trommer. Kvarteten kan evt. udvides med guitarist eller en saxofonist.

Holtsø & Wittrock kvartet, efterårs-turné: Periode bliver MÅSKE i oktober/november måned 2020.
Kontakt Maarbjerg Booking og forhør om ledige datoer.

Jes Holtsø. Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af folk, blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Det er originalmusik og stilen er folk, blues, rock og soul.
Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen. Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste indenfor folk, blues, rock og soul, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Morten Wittrock. Har været professionel musiker siden sit 18. år. Og er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes Holtsø under DR’s Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen siden.

Seneste album “Det’ Altid Nu” udkom d. 1. juni 2018.

Photos

Film

Booking

Booking

  • :