Holtsø, Trier & Wittrock (DK)

Akustisk trio med egne sange, på turné i 2020!
PS: Tjek ny sang under Film – “Postkort” – Jes Holtsø i duet med Ester Brohus!

Bio

Ny sang “Postkort” – Jes Holtsø i duet med Ester Brohus, udkommer d. 18. oktober 2019! Sangen er skrevet af Marcus Winter-John & Morten Wittrock!

Nu booker vi en lille turné i perioden fra d. 20. februar til d. 14. marts 2020!
Kontakt Maarbjerg og forhør om ledige datoer, og få et godt tilbud.

Sceneopstilling:
Jes Holtsø: vokal/mundharpe/kor
Tobias Trier: vokal/guitar/kor
Morten Wittrock: vokal/klaver/kor

Jes Holtsø. Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Tobias Trier. Fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert andet år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

Morten Wittrock. Har været professionel musiker siden sit 18 år. Og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er I Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, leverer de 3 en aften, hvor de udover det fælles repertoire hver i sær giver smagsprøver på hvad de står for.

Photos

FilmBooking

Booking

  • :