Lasse Helner, Jes Holtsø & Morten Wittrock

Akustisk kvartet med Lasse Helner, Jes Holtsø & Morten Wittrock
+ percussionist.

Bio

Lasse Helner
Musiker, sanger, sangskriver, storyteller og meget andet.
Lasse dannede i 1964 The Baronets og har sideløbende i den snart 60 år lange karriere, haft Sydstats blues/rock som inspirationen. Lasse er i Danmark måske mest kendt for duoen Lasse & Mathilde, men Lasse har lavet flere solo albums i USA, hvor ”Time And Again” i New Orleans hos verdensproducer Daniel Lanois 1991 og ”Dreamtime” i Californien, fik en Danish Music Awards for bedst country album 2005. ”At Memphis Station” indspillet i Memphis og Nashville, fik Danish Music Awards for bedste country album 2006.

Jes Holtsø
Sanger & Skuespiller
Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets
Danske blues navn.

Morten Wittrock
Musiker, sanger, sangskriver & producer
Er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille New Orleans inspired Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret et utal af cd’er I Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Samarbejdet er opstået omkring den fælles kærlighed for Roots musik (folk/blues) Lasse, Jes & Morten leverer en aften med et glimt i øjet og en smittende musikalsk gnist, som rækker langt ud over scenekanten.

Repertoiret består hovedsageligt af Lasse Helner og Jes Holtsø’ egne sange.


Photos

Film

Booking

Booking

  • :