Lasse & Mathilde

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo spiller fortsat mange koncerter over hele Danmark.

Bio

Lasse & Mathilde turnerer stort set året rundt!
2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, – og Danmark, – De har spillet for blandt andet: Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, – New Orleans, Algier, Damaskus (før den ulykkelige krig), Spanien, Grækenland, England m.m.

Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber. De musikalske venner gennem årene, er mange af ”cremen” fra dansk musikliv og topnavne fra USA. Vennerne har altid nydt godt af Lasse & Mathildes gæstfrihed og smittende humør.

En oplevelse med spændvidde og stemning, der varmer.
Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse og Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen !

Photos

FilmBooking

Booking

  • :