Leonard Cohen Affair “band” (CA/DK)

Leonard Cohen Affair giver nyt liv til Cohens højt elskede sangskat. Der er lagt op til en uforglemmelig oplevelse for Cohen-entusiaster såvel som for nye, der ikke har det store kendskab til Leonard Cohens sange!

Bio

Vi booker turné med band-udgaven (5 medl.) i september/oktober 2020. Kontakt Maarbjerg Booking og forhør om ledige datoer. Maarbjerg solo-booker Leonard Cohen Affair “band”, i Danmark & Sverige!

Gary Snider har i de sidste tre år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Gary Snider reciterer udpluk af teksterne og krydrer musikken med forklaring om sangene og deres baggrund. Igen og igen fortæller publikum, at man inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er de født i Canada, i jødiske familier med musikalske mødre. De er bare små drenge, da de mister deres fædre og som unge mænd rejser de begge fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.

Som Gary siger: ’Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Gary blev Danmark lykkens land!

Det hele startede med en flirt! Gary Snider kastede sig lidt impulsivt ud i at fortolke et par af Cohens sange. Men han blev fanget ind og det udviklede sig hurtigt. Nu er det blevet til LEONARD COHEN AFFAIR!

Når Gary indtager scenen er det med glimt i øjet og en befriende humor. Det giver lethed i forhold til de ofte tungsindige sange, som dog også tit rummer et lysglimt. Som Cohen skriver i sangen ’Anthem’: There is a crack in everything, that’s how the light gets in! Man fornemmer straks Garys dybe respekt for mesteren og hans kærlighed til både manden og musikken stråler ud over scenekanten.

Men sig på scenen har Gary Snider, Tom Lindby på trommer, Kurt Frimodt på keyboard og – ikke mindst – Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen. De to dejlige korsangere giver smukt feminint modspil til Garys maskuline stemme.

Udtalelser fra arrangører, se under: Læs Mere!

Photos

FilmBooking

Booking

  • :