Rocazino

Én af firsernes største danske pop succeser.

Rocazino genopstod i foråret 2006, og tog på turné igen. Siden har de spillet et stort antal koncerter, og det med stor publikums-succes. Uanset hvor de har spillet, til festivaler, open airs, halballer, klubjobs, har der ikke været et øje tørt. Unge som ældre skråler med på alle hitsene, fra da deres forældre var unge, dvs. da de ældre var unge, nemlig Elsk mig i nat, Ridderlykke, All my love osv. Der er hits nok at ta´ af.

Én for Alle.
Komponisten Jesper Winge Leisner, der siden dengang nok er blevet mest kendt for sine kompositioner til populære danske film som “Den Eneste Ene”, “Okay”, “Elsker dig for evigt”, “Brødre” og “Hjælp jeg er en fisk” sendte konstant bandet ind på toppen af hitlisterne med sine originale sange. Ved EM i 1988 bad landsholdets Morten Olsen Rocazino om at levere en slagsang der kunne hjælpe EM holdet frem til slutspillet. Desværre røg landsholdet ud i første runde, men sangen “En for alle”, som var en duet mellem legendariske Frank Arnesen og Ulla Cold er den dag i dag fast inventar når de rød-hvide skal opmuntres til kamp.

Dansk-engelske nyskabende tekster.
Ét af kendetegnene ved flere af Rocazinos store hits var at de som de første introducerede en sammenblanding af dansk og engelsk i deres tekster.

Kontakt Maarbjerg Booking og forhør nærmere!

 

 

 

 

 

 

LIVE_ROCAZINO
Play Video