The Scooters (DK)

The Scooters er uden tvivl indbegrebet af Rock’n’Roll og tager publikum med på en vidunderlig og velspillet tidsrejse tilbage til 50’erne.

Bio

THE SCOOTERS – Danmarks ukronede konger af 50’er Rock’n’Roll!

The Scooters bookes til koncerter over hele Danmark!
Kontakt Maarbjerg Booking, og forhør nærmere.

Med over 1200 koncerter bag sig, er The Scooters flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50’er showband i DK.

Med fænomenale Bobo Moreno i front lover de guf for både øjne og ører. Når de kræser for de musikalske detaljer. The Scooters har for alvor tag i det altid veloplagte publikum.

The Scooters er uden tvivl indbegrebet af Rock’n’Roll og tager publikum med på en vidunderlig og velspillet tidsrejse tilbage til 50’erne, akkompagneret af tonerne til bl.a. “Blue suede shoes” – “Great balls of fire” og “Rock around the clock”.

Flere af medlemmerne i bandet har også været med i det storsælgende tegneserieband Cartoons. Så man kan være heldig, at sangene Doodah og Witchdoctor, to af Cartoons verdenshits, spilles i Rock’n’Roll version, til stor fornøjelse for unge og ældre.

The Scooters har optrådt til næsten alle slags arrangementer, og varmet op for både Jerry Lee Lewis, Fats Domiono og Shakin´ Stevens. En af hemmelighederne bag succesen er at musikken fra 50´erne har en sjælden evne til at bevæge folk, og gøre dem glade i låget på tværs af både alder og trosretning. Når musikken samtidig bliver serveret af et gennemtjekket hold af professionelle musikere og entertainere, så opstår magien…

 

Photos

Film


 

Booking

Booking

  • :