The Scooters (DK)

Danske The Scooters er uden tvivl indbegrebet af Rock’n’Roll og tager publikum med på en vidunderlig og velspillet tidsrejse tilbage til 50’erne.

Bio

Med over 1200 koncerter bag sig, er THE SCOOTERS flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50’er showband i DK.

Med fænomenale Bobo Moreno i front lover de guf for både øjne og ører. Når de kræser for de musikalske detaljer, det svedige show, og The Scooters total live experience, slipper de ikke taget i publikum, før der er kvindeskrig og hoftevrid fra forreste til bagerste række i salen.

The Scooters er uden tvivl indbegrebet af Rock’n’Roll og tager publikum med på en vidunderlig og velspillet tidsrejse tilbage til 50’erne, akkompagneret af tonerne til bl.a. Blue suede shoes, Great balls of fire og Rock around the clock.

Flere af medlemmerne i bandet har også været med i det storsælgende tegneserieband Cartoons. Så man kan være heldig, at sangene Doodah og Witchdoctor, to af Cartoons verdenshits, spilles i Rock’n’Roll version, til stor fornøjelse for unge og gamle.

The Scooters i stærkeste opstilling, anno 2019:
Bobo Moreno: leadvocal
Jesper Dukholt: sax og kor
Carsten Larsson: guitar og kor
Morten Wittrock: klaver og kor
Thomas Clausen: kontrabas og kor
Peter Wittorf: trommer og kor

Maarbjerg solo-booker THE SCOOTERS i Danmark.

Photos

Film

 

Booking

Booking

  • :