Tobias Trier m. Wittrock band

Tobias Trier tager igen ud med sine egne sange, nu i en ny udgave m. Wittrock band.

Bio

TOBIAS TRIER m. WITTROCK BAND: Spiller koncerter forår og sommeren 2019!

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster når Tobias Trier tager ud og spiller m. Wittrock band i 2019.

Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet ”Bag de blå persienner”. Siden da har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene, og har til dato udgivet 6 solo albums.

”Når jeg står på en scene, så tænder jeg. Jeg giver mig hen på en rejse, som jeg aldrig helt ved, hvor ender. Jeg har musikken i blodet. Jeg elsker at tage publikum med på rejsen og lade deres input være med til at bestemme vejen”, siger Tobias Trier.

”Jeg bruger musik, som en måde at bearbejde mit liv på. Jeg håber, at andre også kan få noget ud af det. Jeg har lært fra min mor Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med, at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også.”, siger Tobias Trier.

NB: Under “Film” har vi lagt 3 musik-videoer op:
2017 en optagelse med “De løse hunde”, fra Tobias Trier’ seneste album “Tyfon” udsendt i 2017.
2012 en optagelse med “Kaffe og Giffen”.
2000 fra debutalbummet ”Bag de blå persienner”  “Drak af din kop”.

Når Tobias Trier m. Wittrock band spiller koncerter, vil det være med sange fra hele Tobias Trier’ karriere!

Photos

Film


Booking

Booking

  • :