Wild Wax Five

Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock’n’Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 1940’erne og start 1950’erne.

Wild Wax Five er nok det eneste band af sin slags i Danmark.
Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock’n’Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 1940’erne og start 1950’erne. Ikke så mange af de store berømte hits, men i højere grad de mindre kendte uslebne perler fra både store og små artister.

Grundstammen, Wild Wax Combo, har spillet Ultra Rare Garage Rockabilly i mere end 25 år, og har spillet både Danmark og det store udland tyndt utallige gange. Bandet er kendt for deres eksplosive energi, swingende beat og visuelle udtryk.

I denne nye udgave, Wild Wax Five bliver de krydret med Trond Clements, saxofon og Frank Rothstein, piano. Begge musikere har ofte spillet med Wild Wax Combo både hver især og sammen.

Så Ladies and Gentlemen:  WILD WAX FIVE – så er der gang i den!

Wild Wax Five spillede blandt andet til Rømø Motor Festival 2019, med stor succes.
Bandet holder fast i Wild Wax’ vilde og desperate energi, her blot krydret med sax og piano som giver mulighed for en større spændvidde og et bredere repertoire. Dog stadig med eksplosiv Rock’n’Roll som det ufravigelige udgangspunkt!
Hail Hail Rock’n’Roll, blev der sagt!

Pas på derude! Det bliver vildt! Det bliver højt! Det bliver snart! Det bliver live!
Det er WILD WAX FIVE!

Book allerede i dag – kontakt Maarbjerg Booking

WildWaxFive