News

Sandy and the wild wombats -er tilbage i danmark !

Nu er det populære tyske Rockabilly / Rock’n’Roll band tilbage i Danmark, efter et tabt år 2020 på grund af Covid-19.
Fredag d. 30. juli spiller de koncert på ALMOST US CAR CAMP i Øster Hurup.
Lørdag d. 31. juli spiller de koncert på GREEN’S i Skagen.
Maarbjerg Booking er i gang med at planlægge ny turné i 2022! Se mere om artisten-Klik her!
Kontakt os og forhør nærmere. Vi solo booker artisten i Danmark & Sverige.

Oplysning til arrangøren! Så længe der er Covid-19 i Danmark…

Oplysning til arrangøren pr. 01.10.20
Så længe der er Covid-19 i Danmark, kan vi oplyse at alle vores artister naturligvis følger de anbefalinger og krav som myndighederne udsteder.
Maarbjerg Booking er også klar til enten at flytte, eller i værste fald aflyse bookede kontrakter, hvis andet ikke er muligt. Det vil også fremgå i vores kontrakter. Så tøv ikke med at booke, vi er med jer hele vejen! Kontakt os og få et tilbud!

Book Jumpin’ Jacks – Danmarks travleste orkester!

Jumpin’ Jacks er blevet Danmarks travleste orkester med mere end 60 koncerter denne sommer, 2020. Jumpin’ Jacks er gået hen og blevet et fænomen på sociale medier. Deres gågadekoncerter er gået viralt på facebook og er nu blevet set af mere end 2 millioner mennesker og har genereret en fanskare på mere end 85.000. Læs mere-Klik her!
Kontakt Maarbjerg Booking og forhør nærmere.

Sandy and the Wild Wombats fik igen igen stor succes på tour til danmark.

Fredag d. 1. september spillede tyske SANDY and the WILD WOMBATS, til “Rockabilly Days” på DEXTER i Odense, og lørdag d. 2. september på Tange Sø Folkefestival i Ans. Koncerter blev rost meget af mange publikummer, så det var igen en stor succes for bandet. Det danske publikum er meget vilde med SANDY and the WILD WOMBATS, og bandet er også vilde med det danske publikum, og sidst men ikke mindst, så er begge arrangører meget glade for udfaldet!